Έχεις ποτέ σκεφτεί, πως κάποιος έχει ανάγκη ακριβώς αυτό που είσαι? Κάποιο ταλέντο σου? Κάποια τέχνη που κατέχεις? Το χιούμορ και την καλή σου διάθεση? Μια καλή κουβέντα?

Αν είσαι καλός στο να φτιάχνεις ψωμί, φτιάξε λίγο παραπάνω και χάρισέ το εκεί που το χρειάζονται να δεις πως θα νοιώσεις!

Αν είσαι χτίστης, βοήθησε στο σπίτι του γείτονα που έχει καταρρεύσει ο σοβάς και τα παιδιά του κρυώνουν να δεις πως θα νοιώσεις!

Αν είσαι μανάβης, χάρισε τα τρόφιμα που λήγουν & τα φρούτα που δεν μπορείς πια να πουλήσεις σε κάποιον που δεν μπορεί να τα αγοράσει να δεις πως θα νοιώσεις!

Αν έχεις λίγο ελεύθερο χρόνο, μοιράσου τον σε ένα γηροκομείο, ένα νοσοκομείο, ένα ορφανοτροφείο όπου εσύ δεν χρειάστηκε να είσαι να δεις πως θα νοιώσεις!

Δεν χρειάζεται να είσαι πάμπλουτος για να προσφέρεις!

Δίνεις λίγο από αυτά που ήδη έχεις, από αυτά που ήδη είσαι και ξαφνικά το μέσα σου ψηλώνει, θα δεις! Μην με ρωτήσεις μετά ποιος ωφελήθηκε περισσότερο, αυτοί ή ΕΣΥ!!!

Εμείς λοιπόν, συνειδητοποιήσαμε πως το VR PLANET παράγει για τους καλεσμένους του χαρά, εξερεύνηση, γνώση, ξεχωριστές μοναδικές εμπειρίες, επικοινωνία, ξεγνοιασιά!!

Όμως σε περιπτώσεις ειδικές, είδαμε επίσης πως παράγει και ένα άλλου τύπου έργο: μπορεί να ξυπνήσει όνειρα, να θυμίσει δυνατότητες, να δώσει ελπίδα, να εμπνεύσει θέληση για Ζωή ή Θεραπεία!!

Τις δράσεις αυτές τις ονομάσαμε VR Planet for Good και είναι ο δικός μας τρόπος να πούμε ευχαριστώ, βοηθώντας. Έμπρακτη ευγνωμοσύνη το λέω!

Ο κόσμος αλλάζει πιο γρήγορα, αν οι ευχές και η ελπίδα συνοδεύονται και με την απαραίτητη δράση. Μικρή, λίγη δράση από όλους μας. Ίση με τις δυνατότητες του καθενός μας, στον τομέα & στο αντικείμενο του καθενός μας. Προσφέροντας μόνο αυτό που ήδη παράγουμε. Εύκολο. Αβίαστο…

 Όμως απίστευτα κερδοφόρο για όλους μας. Άκρως εθιστικό και πριν βιαστείς να μου πεις πως δεν παράγεις κάτι χρήσιμο ή αναγκαίο, να σου υπενθυμίσω πως το πολυτιμότερο δώρο που μπορείς πάντα να προσφέρεις σε κάποιον είναι ο Χρόνος, η σκέψη και η φροντίδα σου!

Ένα δώρο πραγματικά ανεκτίμητης αξίας επειδή, δεν επιστρέφεται βλέπεις!

Κάνε το έτσι! Χωρίς λόγο! Χωρίς δεύτερες σκέψεις! Έτσι, για το καλό!

Ποιανού το καλό? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!

Μοιράζοντας χαμόγελα

Τα χαμόγελα των παιδιών είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή!!