ESCAPE ROOM – THE BASEMENT

Απόδραση από το υπόγειο κελί. Χρησιμοποίησε τα εικονικά σου χέρια & το μυαλό σου για να λύσεις τους γρίφους & να ελευθερωθείς. Εξερεύνησε το περιβάλλον, λύσε γρίφους, ανακάλυψε χρήσιμα αντικείμενα, διερεύνησε τις ενδείξεις και βρες το δρόμο σου μέσα από επτά δωμάτια σε τρεις περιοχές για να ξεφύγεις από το υπόγειο!

JOB SIMULATOR

Μαστόρεψε το όχημα του πελάτη σου στο εικονικό σου συνεργείο αυτοκινήτων ή γίνε ο υπάλληλος του μήνα στο virtual γραφείο σου. Εκτός αν προτιμάς να γίνεις ο καλύτερος ταμίας supermarket που υπήρξε ποτέ ή να εκπλήξεις τους πεινασμένους πελάτες σου μαγειρεύοντας σαν πραγματικός MasterShef! Τα εικονικά μαγικά σου χέρια θα κάνουν θαύματα! 

TITANIC VR

Πως είναι να είσαι ένας από τους διασωθέντες του Τιτανικού; Το Titanic VR είναι μια εκπληκτική εκπαιδευτική διαδραστική ιστορία. Ξεκινάς από το κατάστρωμα, βιώνεις την επιβίβαση στις βάρκες, βλέπεις την βύθιση με μεγαλύτερη κατανόηση της ιστορικής τραγωδίας που ξεδιπλώθηκε το 1912 & επιστρέφοντας στο σήμερα, μπορείς με βαθυσκάφος να δεις το βυθισμένο πια θρυλικό πλοίο.

Sir David Attenborough

Το VR PLANET σε πάει Λονδίνο! Ταξίδεψε στο φημισμένο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, δες & επεξεργάσου από κοντά (με τα εικονικά σου χέρια!) τα εκθέματα & μάλιστα, με την καλύτερη παρέα! Ο Sir David Attenborough σου εξηγεί τα πάντα!! Ποιος είπε πως η Εκπαίδευση δεν μπορεί να είναι απολαυστική!

ROBO RECALL

Ελαττωματικά ανθρωποειδή ρομπότ έχουν καταλάβει την πόλη & οι άνθρωποί της κινδυνεύουν!! Πρέπει να βασιστείς στα γρήγορα αντανακλαστικά και στο τεράστιο οπλοστάσιο που διαθέτεις, για να εξαλείψεις την εξέγερση των ρομπότ. Μια virtual reality εφαρμογή που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη!

Farlands

Γίνε ο Εξερευνητής ενός Νέου Πλανήτη!!! Κατέγραψε με την φωτογραφική σου μηχανή τα αξιαγάπητα νέα είδη ζωής που ζουν εκεί & κάνε έρευνα για τις συμπεριφορές & τις συνήθειες τους !!!! Τάισε τα πλασματάκια που ζουν εκεί, ψάρεψε διαστημικά ψάρια & καλλιέργησε εξωγήινα φρούτα!!! (virtual reality εφαρμογή για παιδιά από 9 ετών).

Tilt Brush

Ξεδίπλωσε όλο το ζωγραφικό σου ταλέντο! Ζωγράφισε τρισδιάστατα ή σχεδίασε ρούχα χρησιμοποιώντας αστέρια, λαμπιόνια, χιονονιφάδες, ουράνια τόξα ή φωτιά!!! Μια virual reality εφαρμογή που σίγουρα θα ξυπνήσει την δημιουργικότητα σου!

The climb

Zήσε μία extreme εμπειρία!! Νοιώσε την αδρεναλίνη αλλά & την μαγεία της αναρρίχησης στα ομορφότερα σημεία του πλανήτη !!! Σκαρφάλωσε στην κορυφή & απόλαυσε την θέα & την νίκη σου!!

Ocean Rift

Μπορείς να κολυμπήσεις μέσα στον βυθό, αλλά να επιλέξεις & την παρέα σου : Χαλαρά με μια Καρέτα-καρέτα; Παιχνιδιάρικα μαζί με Δελφίνια;  Ή μήπως επικίνδυνα με έναν Καρχαρία ή έναν θαλάσσιο Δεινόσαυρο; Virtual reality εφαρμογή για τους λάτρεις της θάλασσας και του βυθού.

ACROPOLIS OF ATHENS

Τόλμησε μια βουτιά στην Ιστορία!!! Δες την Ακρόπολη όπως ποτέ άλλοτε!! Το αριστούργημα του Χρυσού Αιώνα, την εποχή της ακμής της & μαζί, όλα τα σπουδαία αγάλματα που στόλιζαν τον προαύλιο χώρο της!!!!

Minecraft VR

Μπές ΜΕΣΑ στον κόσμο του Minecraft με την Εικονική Πραγματικότητα! Κατασκεύασε, εξερεύνησε και μάθε τα εργαλεία & τα όπλα σου – κάνε όλα όσα γνωρίζεις και αγαπάς – αλλά από μια νέα οπτική γωνία, από μέσα, σαν να βρίσκεσαι πραγματικά ΕΚΕΙ! Μια virtual Reality εφαρμογή για τους λάτρεις του minecraft!

ARKTIKA1

Το ARKTIKA1 είναι ένα εντυπωσιακό, γεμάτο δράση, shooting game πρώτου προσώπου. Στο μακρινό μέλλον, ο κόσμος έχει πέσει σε μια νέα εποχή των παγετώνων μετά από μια σιωπηλή αποκάλυψη. Μόνο οι περιοχές των ισημερινών παραμένουν κατοικήσιμες, αλλά οι εναπομείναντες της ανθρωπότητας επιβιώνουν σε μικρούς αριθμούς σε ολόκληρο τον πλανήτη, παλεύοντας για τις πλούσιες σε πόρους περιοχές στο βόρειο και νότιο τμήμα που όλοι θέλουν να ελέγξουν … Προστατέψτε την αποικία από επιδρομείς και τρομακτικά πλάσματα. Θα είστε ο σωτήρας!!! Virtual reality εφαρμογή για γερά νεύρα!!

Dreams of Dalí

Τέχνη & Εικονική Πραγματικότητα! Μπείτε ΜΕΣΑ στο αριστούργημα του Salvador Dalí & πάρτε μια γεύση από την Έκθεση ”Disney & Dalí: Αρχιτέκτονες της Φαντασίας” που έγινε στο The Dalí Museum, στο St.
Petersburg της Florida. Βραβεία που απέσπασε μεταξύ άλλων: Cannes Cyber Lion GOLD, Webby
People Voice, Facebook Silver για την Καινοτομία.