ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ  VIRTUAL REALITY εταιρικεσ εκδηλωσεις

Ένα μαγικό ταξίδι στην εικονική πραγματικότητα!

Αν βαρεθήκατε να κάνετε τις ίδιες εταιρικές εκδηλώσεις κάθε χρόνο, ήρθε η ώρα να ενθουσιάσετε τους καλεσμένους σας  με τη διοργάνωση virtual reality party στο χώρο σας. Για πρώτη φορά,  μέσω των κινητών μονάδων του VR Planet,  μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές virtual reality εμπειρίες στο χώρο που επιθυμείτε.  Στην άνεση της εταιρείας σας, στο γραφείο σας, σε κάποιον χώρο εκδηλώσεων ή ακόμα και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας. Συμμετέχετε οι ίδιοι αλλά και οι φίλοι σας στο απίστευτο ταξίδι εικονικής πραγματικότητας.

Τώρα, το party Χριστουγέννων, μια βραδιά με φίλους ή συνεργάτες ή μία εταιρική εκδήλωση για καλεσμένους σας ή ακόμα για ένα bonding party μεταξύ των μελών της ομάδας σας, αποκτούν μια εντελώς νέα, πρωτοποριακή high tech διάσταση! Και αυτό διότι χρησιμοποιούμε την τεχνολογία VR με έναν ομαδικό, διαδραστικό, διασκεδαστικό και συγχρόνως επιμορφωτικό, εντελώς δικό μας τρόπο.

Ερχόμαστε στον δικό σας χώρο και με τις κινητές μονάδες του VR Planet, ανοίγουμε τις πύλες για πολλά παράλληλα σύμπαντα. «Σκαρώνουμε» μαζί με τους συνεργάτες ή τους καλεσμένους σας εμπειρίες που θα μείνουν κυριολεκτικά αξέχαστες. Φανταστείτε το! Είμαστε όλοι μαζί, βλέπουμε από τις οθόνες τι ακριβώς βιώνουν οι φίλοι μας στην εικονική πραγματικότητα που επέλεξαν και αλληλεπιδρούμε μαζί τους. Άλλοτε τους δίνουμε οδηγίες και τους βοηθάμε, άλλοτε τους πειράζουμε, τους κρατάμε το χέρι για να μην φοβούνται ή αντίθετα τους σκάμε μπαλόνια για να τρομάξουν ακόμα περισσότερο.

Η Εικονική Πραγματικότητα αποτελεί μία νέα, συναρπαστική διάσταση, όπου μπορείτε να εισχωρήσετε με την χρήση των πανίσχυρων υπολογιστών τελευταίας γενιάς που σας παρέχουμε στον χώρο σας & να βιώσουμε όλοι μαζί καταστάσεις έξω από τις δυνατότητες που σας δίνονται στην καθημερινότητά σας και πέρα από τα όρια του χωροχρόνο σαν να βρίσκεστε πραγματικά εκεί! Η αίσθηση αυτή, ενισχύεται, αφού έχετε την πλήρη αναπαράσταση του χώρου που επιλέξατε σε φάσμα 360 μοιρών. Με τους αισθητήρες, τους ανιχνευτές που αντιλαμβάνονται τις κινήσεις σας στον φυσικό χώρο και με τα εικονικά σας χέρια, δημιουργούνται οι ιδανικές συνθήκες ώστε να “βυθιστείτε” στην πραγματικότητα της εκάστοτε VR εφαρμογής μας. Με τον κόσμο της Εικονικής Πραγματικότητας που σας προσφέρει το VP Planet  όλα γίνονται, η μόνη δυσκολία είναι να διαλέξετε τι θα πρωτοκάνετε ανάμεσα από 200 & πλέον εικονικές δραστηριότητες που θα επιλέξουμε ανάλογα με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της ομάδας των καλεσμένων σας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΔΩ